Νόστιμο και υγιεινό παστέλι σπιτικό
Βάζετε σε μια κατασρόλα το ταχίνι με το μέλι, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα και να μαλάκώσουν.
Υλικά
4 κουταλιές της σούπας ταχίνι
4 κουταλιές της σούπας μέλι
1 1/2 κούπα βρώμη
2 κουταλιές της σούπας άσπρο σουσάμι
Εκτέλεση
Βάζετε σε μια κατασρόλα το ταχίνι με το μέλι, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα και να μαλάκώσουν.
Αποσύρετε από τη φωτιά το σκεύος και προσθέτετε το σουσάμι και τη βρώμη ανακατεύοντας εκ νέου μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σε ένα ταψί τοποθετείτε χαρτί ψησίματος, προσθέτετε το μείγμα και το απλώνετε προσεκτικά με τα χέρια σας ούτως ώστε να απλωθεί παντού.
Το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο πάνω-κάτω για 6 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Το κόβετε έπειτα σε κομμάτια.
Πηγή: https://www.parapolitika.gr/