Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στον Οικουμενικό Πατριάρχη

  • Dogma

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του στην Ι. Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, δέχθηκε στο  ξενοδοχείο του, την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024,  την  Ευγεν. κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγο του Πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του στην Ι. Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, δέχθηκε στο  ξενοδοχείο του, την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024,  την  Ευγεν. κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγο του Πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία διερχόμενη από την περιοχή θέλησε να συναντήσει τον Παναγιώτατο σε ένδειξη σεβασμού και τιμής προς τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου και προς το πρόσωπό του.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, η κ. Γκραμπόφσκι μετέφερε και τα παρόμοια αισθήματα του κ. Πρωθυπουργού, με τον οποίο ο Πατριάρχης συναντήθηκε πρόσφατα, στην Ελβετία, στο περιθώριο της Διεθνούς Διασκέψεως Κορυφής για την Ουκρανία.

Φωτογραφία αρχείου

TOP NEWS