Ο Αρχιεπίσκοπος με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

  • Dogma

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διήρκεσε μισή ώρα, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις διεθνείς εξελίξεις και αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στους πολέμους που έχουν ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή και επηρεάζουν την πατρίδα μας.
Ο κ. Δένδιας τόνισε ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, παρακολουθεί πολύ στενά τις διεθνείς εξελίξεις και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διαφυλάξει τα εθνικά συμφέροντα.

Τόσο ο κ. Δένδιας όσο και ο Μακαριώτατος ευχήθηκαν να επικρατήσει σύντομα η ειρήνη.

Αναφέρθηκαν δε στην αγαστή συνεργασία που έχει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ι.Α.Α. με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των στρατιωτικών ιερέων και άλλων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής, Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο Διευθυντής του Ι.Π.Ε., Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης.

Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS