Dogma

Ο Αρχιεπίσκοπος τίμησε το ζεύγος Βαμβακά για την σημαντική προσφορά του

Τον κ. Κωνσταντίνο Βαμβακά και την σύζυγό του κυρία Μαρίνα Βαμβακά βράβευσε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. 

Ο Αρχιεπίσκοπος υποδέχθηκε και συνεχάρη θερμά το ζεύγος Βαμβακά για την πολύτιμη συνεισφορά και προσφορά του. Ο κ. Βαμβακάς, Ωκεανογράφος, Καθηγητής Πανεπιστημίου και πρώην ανώτερο στέλεχος της Ε.Ε. τιμήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο με το μετάλλιο του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη για την κοινοτική του προσπάθεια, ενώ η κυρία Βαμβακά, Εικαστικός, Ιστορικός Τέχνης και Συγγραφέας, τιμήθηκε με το μετάλλιο της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας, για την προσφορά της τόσο στην Αθηναϊκή κοινωνία, όσο και στην Ευρώπη.

Παρόντες στην τελετή βράβευσης ήταν ο Επίσκοπος Τανάγρας κ. Απόστολος, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. Βαρνάβας Θεοχάρης, ο Διευθυντής Προσωπικού της Αρχιεπισκοπής, π. Αναστάσιος Βλαβιανός, ο Αρχιδιάκονος π. Δημήτριος Φωκιανός και ο Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Αρχιεπισκόπου κ. Ιωάννης Σ. Τσούρας.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης