Dogma

ΠΥΛΩΡΟΣ: Αρχιερείς και Συνοδικοί…επόμενοι τοις αγίοις πατράσι

η Εκκλησία ΔΕΝ είναι εκεί, οι αρχιερείς και ιερείς μας ΔΕΝ έχουν χρόνο για τον πιστό λαό του Θεού

Η μαγεία κυριαρχεί! Άνθρωποι σε απόγνωση! Τρέχουν απέλπιδοι, με έμφλογη αρνητικά τάση και αναζητούν βακτηρία, στήριγμα, παραμυθία και, δυστυχώς, η Εκκλησία ΔΕΝ είναι εκεί, οι αρχιερείς και ιερείς μας ΔΕΝ έχουν χρόνο για τον πιστό λαό του Θεού που παραπέει στις μύριες όσες ΤΑΡΩ-καφετζούδες, μάγους και τσαρλατάνους που, σχεδόν παντού, σε κάθε τετράγωνο των πυκνοκατοικημένων περιοχών, διατηρούν αυτοσχέδια γραφεία τους και τις αίθουσες ¨διαλογισμών¨ και λοιπών και δι΄ άλλων απόκοσμων τεχνικών υπόσχονται ανεπιγνώστως όσα αι αιμάσσουσαι από όξος καρδίες των πρεσβεύουν!

Οι αρχιερείς και ιερείς μας, σε μεγάλο ποσοστό, ΔΕΝ έχουν χρόνο για το λαό του Θεού.

Προέχουν άλλα, σπουδαιότερα και ημείς, οι επιπολαίως απληροφόρητοι έως το πέρας, μαθαίνουμε, ακούμε, πως προέχουν οι εκλογές νέων βοηθών Επισκόπων, τα ονόματα των οποίων είναι γνωστά προ έτους, στη χειρότερη των περιπτώσεων, οι δε υποστηρικτές των νέων προωθουμένων αρχιμανδριτών – πρωτοσυγκέλλων, διά ακοής ηκούσαμε και γράφουμε, τους προσφωνούν ¨Θεοφιλεστάτους¨ προ έτους και πλέον, λοιδορώντας την αρχιερατική ψήφο και εκλογή και επιγελώντας μια αναπόδραστη πραγματικότγητα εκκλησιαστική, σημερινή, που ΔΕΝ εντρέπεται πλέον να θεωρεί ό, τι υψηλό και αιθέριο, τόοσν ευτελές και χαμερπές επί της γης.

Ως σύννους, ως φιλοπότης, ως οινοχαρής γράφω ταύτα;

Ουχί, ασφαλώς…

Αλλά μεθ΄ υποτρεμούσης φωνής και διαθέσεως, έχων το αειρυτον δάκρυον εναγκαλισθείς και κλαίων για το κατάντημά τους, για το κατάντημά μας!!!

Μετά λυπηράς διαθέσεως

Ο ΠΥΛΩΡΟΣ