Για την αλάδωτη καρυδόπιτα θα χρειαστούμε ¾ φλιτζανιού ταχίνι, 1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη, 2 φλιτζάνια χλιαρό χυμό πορτοκαλιού, ½ φλιτζάνι σταφίδες ξανθές, ½ φλιτζάνι σταφίδες μαύρες, 1 ½ φλιτζάνι χοντροαλεσμένη, καρυδόψιχα, 1 φλιτζάνι τρούφα σοκολάτας, 2 φλιτζάνια μαλακό αλεύρι, 2 φλιτζάνια σκληρό αλεύρι, ξύσμα από ένα πορτοκάλι, 3 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ, 1 κουταλάκι σόδα, 250 γρ. κουβερτούρα.
Με το μίξερ χτυπάμε το ταχίνι με τη ζάχαρη ώσπου να ασπρίσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε διαδοχικά τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την κουβερτούρα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Αμέσως μετά αδειάζουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη φόρμα ή ταψί για να μην μας κολλήσει και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά. Αφήνουμε την καρυδόπιτα να κρυώσει και την περιχύνουμε με την κουβερτούρα, την οποία την έχουμε λιώσει σε μπαιν-μαρί.
Καλή επιτυχία!