Μητρόπολη Βεροίας- «Λ᾽ Παύλεια» – Φεστιβάλ χορωδιών το προσεχές Σάββατο

  • Dogma
βεροίας

ΗΜητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση: «30 χρόνια Παύλεια». Μία επετειακή εκδήλωση, η οποία θα σημάνει την καλλιτεχνική έναρξη των φετινών Λ΄ Παυλείων και θα λάβει χώρα το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ χορωδιών με τη συμμετοχή της χορωδίας της ΚΕΠΑ […]

ΗΜητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση: «30 χρόνια Παύλεια». Μία επετειακή εκδήλωση, η οποία θα σημάνει την καλλιτεχνική έναρξη των φετινών Λ΄ Παυλείων και θα λάβει χώρα το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ χορωδιών με τη συμμετοχή της χορωδίας της ΚΕΠΑ του Δήμου Βεροίας, της χορωδίας «Μουσική Πολυφωνία» Βεροίας, της χορωδίας του Σωματείου «Παναγία Σουμελά», της χορωδίας του συλλόγου «Προμηθέας» και της χορωδίας Μελίκης.

Η Μητρόπολη Βεροίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να τιμήσουν τον Iδρυτή της τοπικής Εκκλησίας, Απόστολο των Εθνών Παύλο και να απολαύσουν ένα ενδιαφέρον καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

TOP NEWS