Η προσευχή του Αμερικής και οι ευχές στον Τραμπ στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

  • Dogma
αμερικής

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου που εκφώνησε και σχετική προσευχή ξεκίνησε το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι με τον Ντόναλντ Τραμπ να παίρνει επίσημα το χρίσμα για τις αμερικανικές εκλογές.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος  αναφέρθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ και εξέφρασε τις «εγκάρδιες προσευχές για την ταχεία ανάρρωση του προέδρου Τραμπ και των θυμάτων αυτού του τραγικότατου πυροβολισμού».

«Ο Παντοδύναμος και Αιώνιος Θεός να κοιτάξει τώρα προς τα κάτω σε αυτή τη συγκέντρωση των πολιτικών ηγετών του Έθνους μας, και να τους φωτίσει, καθώς προσπαθούν να υπηρετήσουν τους συμπολίτες τους», ανέφερε ο Ελπιδοφόρος στην προσευχή.

Archbishop Elpidophoros gives the invocation on Day 1 of the Republican National Convention (RNC) at the Fiserv Forum in Milwaukee, Wisconsin, U.S., July 15, 2024. REUTERS/Mike Segar

  

Να σημειωθεί έχει καθιερωθεί να προσκαλείται ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής τόσο στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων όσο και των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών και να εκφωνεί τη σχετική προσευχή.

TOP NEWS