Αγιασμοί Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και δράσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας

  • Δόγμα

Πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως και σε όλες τις ενορίες.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έναρξη των ποιμαντικών δράσεων του γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού και Νήσων.
Αρχικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Θήρας κ. Αμφιλόχιος τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στην Χριστιανική Εστία Φηρών και στην συνέχεια τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς και των υπολοίπων δράσεων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς μας Μητροπόλεως.
Οι δράσεις τις οποίες οποίες συντονίζει κεντρικά το γραφείο Νεότητας είναι: Η ποιμαντική της Οικογένειας, Συνάξεις Νέων, Κατηχήσεις ενηλίκων στο Κοντοχώρι και στην Έξω Γωνιά, Μελέτη της Αγίας Γραφής, Παιδική και Νεανική Χορωδία, Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, Μαθήματα Αγιογραφίας, Μαθήματα Ξυλογλυπτικής και εκτός από αυτές κατηχητικές συνάξεις όλων των ενοριών της Μητροπόλεως, διενοριακό πρωτάθλημα και άλλες . Πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως και σε όλες τις ενορίες.

TOP NEWS